Inici de la nova temporada

Hola amics!!

Desprès del parón de l'estiu on gaudir de l'art a l'aire lliure es fa més amé, resulta que el fred ha tornat a les nostres contrades i, ja sabeu, amb el fred venen els espectacles d'interior i com que a lo cafè som especialistes amb aquest tipus d'esdeveniments, doncs...... COMENCEM AMB LA SEGONA TEMPORADA A LO CAFÈ DE LES PALLARGUES!!!

El gran dia serà el 13 de novembre, amb la panxa ben plena de castanyes i panellets, i com que ens va agradar l'estrena que va fer de la temporada passada, enguany hem convidat de nou al COMANDANTE ROCK per a que ens inauguri la segona temporada.

COMANDANTE ROCK es defineix com un anartista (artista-anarquista), cosa que es tradueix amb uns temes carregats de mala llet, però amb la subtilesa que el caracteritza, contra la societat que ens envolta, fent reflexionar sobre les qüestions més petites del nostre dia a dia. Coses que ens passen a tots però que ningú en parla...

Encara no ens ha concretat la formació que l'acompanyarà, però és molt probable que l'acompanyin en aquesta guerrilla els seus mercenaris habituals: Sisco Ayala a la bateria, Emili Baleriola a la guitarra solista i Jm Virgili al baix, i qui sap si hi haurà alguna altra "petita sorpreseta"...



Doncs ja sabeu, si ens voleu acompanyar en aquest inici de temporada, us esperem a sopar i a gaudir de l'espectacle amb nosaltres!!

Salut i llarga vida a lo cafè!!

Més info:

3 comentaris:

  1. Comença la Festa aquest dissabte, amb el primer concert de la segona temporada
    Tots cap a Pallargues.

    ResponElimina
  2. Felicitats Cafè!! I Felicitats Comandante: ja ereu bons, però amb la incorporació al grup, del vostre nou guitarrista, heu trencat esquemes!

    Llarga vida al rock! i a lo Cafè!

    Esther

    ResponElimina