8 de maig 2010


Bé amics, com que tot lo bo, a part d'engreixar, també s'acaba... a lo cafè arribem al final de la primera temporada de concerts.

La veritat és que quan vam començar a programar música en directe a lo cafè no les teniem totes, dubtavem de l'èxit de convocatòria en un poble tant petit com el nostre, però ens hem quedat parats de la resposta tant del públic com dels artistes. Des d'aquest bloc us voliem donar les gràcies a tothom que ha fet possible aquest èxit, i alhora animar-vos a participar i gaudir de la imminent segona temporada.

Doncs bé, per acabar aquest cicle us hem preparat una nit de rock al més pur estil dels setanta, guitarres elèctriques, bateries infinites i mel.lodies que tots tenim a la memòria.

El primer plat l'amenitzarà el grup de tribut a LYNYRD SKYNYRD, els Leonard Skinner, amb components de la veïna Sant Ramon. De seguida ens ve al cap la mítica Sweet Home Alabama, no?


El segon plat i les salses les posaran els urgellencs DOLTON, rock elèctric (o eclèctic) amb mel.lodies i lletres inspirades en el pop espanyol dels 80's, però passats pel sedàs d'una modernó palpable. Ens presentaran el seu disc que acaba de sortir del forn "Predicando en el desierto".


I a les postres i el café, per si no n'heu tingut prou, un puntxadiscos ens farà la millor sel.lecció de música rockera de tots els temps.

Així que ja ho sabeu, calceu-vos les camperes, pantalons ajustats i samarreta negra, i a disfrutar del rockandroll.

Us hi esperem


2 comentaris:

 1. Guai guai!!! Ja que és l'últim de la temporada a fer-ne propaganda i a ompli la sala1!!!
  Ens hi veiem!

  ResponElimina
 2. Eiii companys!!!

  Quan empeça la segona temporada???

  Una abraçada!!!

  Carles Areny

  ResponElimina