11 de febrer .. Carnestoltes a lo cafè

Aquest dissabte 11 de febrer celebrarem lo carnestoltes anticipat a lo cafè, i ho farem amb un triple concert d'alta envergadura i no apte per a mandrosos.

Per començar tindrem al gran rumbero MICU, acompanyat de la seva fabulosa banda. El bo d'en Micu ens presentarà el seu novissim últim disc "La Fusta", que tot just acaba de sortir del forn. Un gran descobriment d'aquest any que us farà les delicies de tots els que ens acompanyeu.Desprès serà el torn dels d'Ivars d'Urgell, els the Good People, amb la seva inconfusible barreja d'ska i festa. Un llarg camí sobre els escenaris donen a aquesta banda una força inigualable.
Per tancar la nit tindrem a la TERRASSETA DE PREIXENS, banda rumbera de Tàrrega famosa pels seus xous en directe. Ens vindran a presentar el seu últim disc "El gran desgraciat", èxit de vendes a les nostres terres. Un grup revel.lació d'aquest 2012 i que segur que se'n sentirà a parlar!!!No cal dir que us esperem a tots ben guarnits i disfressats per celebrar la gran festa de la carn i recordeu que a partir d'ara.... abstinència...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada