12 de març de 2011 .. CARNESTOLTES!!!!

Carnaval carnavaaaaal, carnavaaal te quierooooo! nainonanonainona, nainonanonainona....!!!


Doncs, això, que el dissabte dia 12 de març, i com no podia ser d'una altra manera..., celebrarem lo Carnestoltes a lo cafè de les pallargues!!!

I com que l'ocasió s'ho mereix, hem programat un concert doble amb dues de les millors bandes especialitzades a fer moure esquelets!!! I a més són de les nostres terres!!!



Vindran els AMBAPARÀ, des de Lleida, rumba i salsa barrejades amb cúmbies, countrys i reggaes, una autèntica explosió rítmica no apta per a cors avorrits!! Els AMBAPARÀ es caracteritzen per que fan música per als que no poden escoltar, sent així el primer grup a nivell mundial, si si mundial!, que incorpora en els seus membres una "cantant" aital, que "canta" amb llenguatge de signes.

Els AMBAPARÀ són: Damià Sans (guitarra espanyola i veu), Albert Brescó (bateria i cajón), Jonathan Galeano (guitarra elèctrica, espanyola i veus), Lluís "Nano" Navarro (guitarres elèctriques), Javi Garrabella (baix) i Edgar Donaire (percussions).


També ens visitaran NARAINA, de Tàrrega, en plena presentació del seu segon disc "Nina" (KasbaMusic 2010). La banda fusiona la rumba més clàssica amb bases de rock i funk fins i tot apropant-se al pop. Música festiva però creada amb exquisides.

Els NARAINA són: Carles Miñarro (veu), Sisco Ayala (bateria), Roger Lozano (guitarra espanyola), Gregori Satorres (trompeta), JM Cortadellas (guitarra elèctrica) i JM Virgili (baix).



Així que ja ho sabeu, los de lo cafè mos pegarem una festassa rumbera aquest dissabte!!!

esteu tots convidats, i no cal dir que com més disfresses hi hagi més divertit serà!!!

ANIMEU-VOS I RESERVEU TAULA PER A SOPAR (siusplau) 617 803 982!!!

Més info:






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada