PRÒXIM CONCERT


30 de gener de 2010 AMANDA JAYNE (Smalltown-Barcelona)

Nascuda a Smalltown (EUA), Amanda Jayne va deixar la seva terra natal per explorar aquest vast món. Però a l'arribar a Barcelona s'hi va quedar i és on ha estat vivint els darrers deu anys.

Aquí ha format part de diversos projectes musicals, alguns tant importants com Dumbala Canalla. Ara mateix està en la grabació del seu segon disc en solitari i de gira amb el seu primer disc "SWOON".

Ella defineix la seva música com si ajuntessis a Tom Waits, Ani Difranco, uns gitanos de l'est d'Europa i el veí del pis de sobre en una jam session.


6 comentaris:

  1. Ànim i endavant, Julio,Eli i Armand.
    Carrer Nort,5

    ResponElimina
  2. Aixo sabia vist poc, la sala de les Pallargues plena de gent, llastima el concert de Bongo Botrako, per culpa de la nevada no hi havia gaira gent, Gerard felicitats i Anim
    I que seguixin els concerts.....

    ResponElimina
  3. Felicitats, a mi també hem va agradar molt. sopar+concert és una bona idea i ja tens on anar alguns dissabtes nit. Endavant!

    ResponElimina
  4. Holaa, en David, el vostre cosi, i la Marta hos desitgem que hos vagi molt bé aquesta iniciativa. A nosaltrs ens va agradar molt, i aquest dissabte repetirem. Hos farem un truc per reservar-nos lloc. Graciessss.

    ResponElimina
  5. ostia L'Amanda jayne a les Pallargues, kina passada no? Ens veiem el Dissabte

    ResponElimina
  6. Uns quants que s'apunten al proper sopar+concert; gran idea... a la Segarra!!!

    ResponElimina